Cum își vor împărți Angelina Jolie și Brad Pitt milioanele

Publicat pe

Deși au fost căsătoriți doar doi ani, Angelina și Brad au de împărțit, conform contractului prenupțial, o avere estimată la 400 de milioane de dolari. Contractul este însă atât de explicit, încât aici nu va fi niciun război. Adevăratul război va fi altul…

 

Potrivit TMZ, se pare că Angelina Jolie și Brad Pitt dețineau împreună 12 proprietăți în diverse colțuri ale lumii, cu toate că majoritatea au fost achiziționate dinainte de a începe relația. Astfel, șapte dintre aceste case sunt ale lui Brad, două sunt ale actriței, iar trei au fost cumpărate de cuplu înainte de căsătoria din 2014.

 

Cele trei proprietăți comune, achiziționate în timpul relației, includ un apartament în New York, o casă de peste 6 milioane de dolari în New Orleans și un domeniu de peste 60 de milioane în sudul Franței, Chateau Miraval, cu tot cu pogdorie, pe care Angelina se pare  că voia să îl vândă încă de astă-vară, spre nemulțumirea soțului. Miraval este locul în care cei doi au ales să își unească destinele în urmă cu doi ani.

 

Se pare ca averea Angelinei este estimata la 150 de milioane de dolari, iar a lui Brad la 240 de milioane.

 

Datorită contractului prenuptial explicit, impărțirea uriașei averi se va face civilizat. Lupta pentru custodia celor șase copii, în schimb, ne va ține multă vreme cu sufletul la gură. Umblă vorba că Angelina deja a blocat numărul fostului soț.

 

La divorțul de prima soție, Jennifer Aniston, Brad Pitt i-a lăsat acesteia casa din Beverly Hills a cuplului, plus 29 de milioane de dolari.

 

Oana Popoiag, Foto: Hepta

 

Cum își vor împărți Angelina Jolie și Brad Pitt milioaneleCum își vor împărți Angelina Jolie și Brad Pitt milioanele

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter