(P) Sejur în familie de 1 Mai, pe insula Thassos

Publicat pe

Thassos, destinație de vacanță excelentă pentru părinți și copii, dă startul sezonului estival și te așteaptă cu prilejul Zilei Internaționale a Muncii să te bucuri de vremea excelentă cu relaxare la malul Mării Egee și explorarea locurilor fascinante încărcate de istorie și cultură.

 

Distracții pentru toți membri familiei

 

Spectaculoasa Insula de Smarald are în ofertă pentru familii numeroase stațiuni cu plaje excelente pentru copii, cu nisip fin fără pietricele, și cu intrare lină în adâncimile mării. De la Skala Potamia la Golden Beach, vei găsi aici numeroase variante de relaxare. Pentru cei pasionați de călărie sau care vor pur și simplu să experimenteze această activitate în vacanță, pot profita de ocazie în cadrul Centrului de călărie Pegasus din Theologos sau la Pine Tree Paddock din Rachoni. Tot aici pot fi vizitate locurile pitorești pentru a avea o imagine a satelor tradiționale din Thassos.

 

Gamă largă de atracții diverse

 

În afara de fermecătoarele sate micuțe pe care le poți descoperi în Thassos, Panagia cea plină de tradiții, liniștitul Skala Rachoni sau pitorescul Kazaviti, insula grecească îți oferă sentimentul de autenticitate, prezent la fiecare pas.

 

Pare că aceste locuri relativ nedescoperite, prea puțin atinse de dezvoltarea excesivă a turismului, mai păstrează încă din viața tradițională netulburată de nimeni. În plus, foarte multe dintre așezări găzduiesc muzee populare, precum și piețe de unde poți cumpăra bunătățile pentru care sunt insularii atât de cunoscuți, de la măsline și ulei de măsline la condimente sau vinuri.

 

Vizitează și capitala Limenas, unde siturile antice se îmbină cu străduțele comerciale, pline de cafenele, taverne și buticuri cu suveniruri, un tablou splendid completat de căsuțele tradiționale.. Descoperă Muzeul de Arheologie, Piața Antică și Amfiteatrul Antic, cu ruinele sale rămase din secolul VII.

 

De Geanina Ichim

 

Oferte Speciale Grecia 1 Mai

1 Mai Thassos individual – Hotel Blue Sea Beach 2* – tarife de la 59 euro/persoana/sejur, 3 nopti de cazare cu mic dejun, transport individual. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter