Vlad Petreanu şi-a sărbătorit ziua de naştere în direct!

Publicat pe

Vlad Petreanu, realizatorul emisiunii matinale „Deşteptarea' de la Europa FM, alături de Monica Anghel şi George Zafiu a avut parte, astăzi, când îşi sărbătoreşte ziua de naştere (45 de ani), de o mulţime de surprize pregătite de colegii săi. Întreaga emisiune i-a fost dedicată, iar studioul Europa FM s-a umplut de vedete care au venit personal să îi ureze 'La Mulţi Ani!'.

 

 

La numai câteva minute după ce matinalii au intrat în direct, în studio au dat năvală colegii de la Europa FM care i-au cântat La Mulţi Ani şi i-au adus un tort. Surprizele s-au ţinut apoi lanţ.

Monica Anghel i-a adus taraful Romeo & The Gypsies, iar solista l-a luat pe Vlad la dans în mijlocul studioului Europa FM. Au urmat Simona Gherghe şi Mona Nicolici care i-au făcut cadou… un cireş! Vlad a mai primit cadou şi un tricou cu Julio Iglesias, pe care colegii l-au obligat să-l poarte astăzi, cunoscut fiind faptul că Vlad îl 'îndrăgeşte' foarte mult pe acest artist.

Glumele s-au ţinut lanţ, George Zafiu a vrut să ştie cum era Vlad în tinereţe: „Noi l-am cunoscut deja bătrân!' a spus râzând George Zafiu. Mona Nicolici a povestit în direct despre primele buletine de ştiri prezentate de Vlad la debutul său în televiziune şi şi-au amintit cu plăcere momentele amuzante de atunci, inclusiv bâlbele din transmisiile live.

 

Matinalii: Monica Anghel, George Zafiu si Vlad Petreanu

 

Gabriela Vrânceanu-Firea, Cristian Tudor Popescu, Cristina Bazavan dar şi vechi prieteni din copilărie i-au urat lui Vlad 'La Mulţi Ani!'. 'Sunt fără cuvinte' a mărturisit Vlad Petreanu, emoţionat de întreaga desfăşurare de forţe din emisiune.

Surpriza finală a fost venirea Antoniei în studioul Europa FM, artistă pe care Vlad o apreciază foarte mult şi despre care le mărturisise matinalilor că îşi doreşte să o cunoască. Antonia i-a oferit lui Vlad un tort din ciocolată şi i-a cântat live.

 

Vlad Petreanu şi-a sărbătorit ziua de naştere în direct!Vlad Petreanu şi-a sărbătorit ziua de naştere în direct!

 

Foto: PR 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter