ELLIE WHITE, siluetă de vis după naştere. Află cum a slăbit!

Publicat pe

Cântăreaţa Ellie White se laudă din nou cu forme perfecte, ea reuşind să slăbească după naştere cu trucuri inspirate din medicina tradiţională chinezească. La sfatul unui nutriţionist, Ellie White a reuşit să slăbească 8 kilograme în doar 14 săptămâni consumând fructe goji şi ceai de ghimbir.

 

colaj ellie white

Ellie White, inainte si dupa nastere

 

Pentru Ellie White fiecare zi începe acum cu nectar de goji şi iaurt cu fructe goji, iar între masa de prânz şi masa de seară cântăreaţa ia o gustare ce include doar fructe goji uscate. Ellie White nu a agreat niciodată pastilele de slăbit.

La sfatul unui medic specialist am inclus în alimentaţia mea fructele goji, care se găsesc acum şi la noi. Îmi încep ziua cu nectar de goji, consumat pe stomacul gol, iar apoi masa de dimineaţă constă în iaurt degresat şi fructe goji. Am reuşit ca acum să am chiar mai puţin cu un kilogram decât atunci când am rămas însărcinată. Am slăbit, natural şi fără efort, 8 kilograme în 14 săptămâni. Beneficiile se văd şi asupra pielii şi a părului', declară Ellie White.

 

[FOTO] Ellie White, petrecere inedită de botez pentru băieţelul ei

 

Noul regim de viaţă a început să dea rezultate după doar câteva săptămâni, cântăreaţa fiind extrem de încântată de noile sale forme. Artista îşi datorează forma de invidiat şi ceaiului de ghimbir, pe care îl bea în fiecare seară înainte de culcare.

 

Ellie White Doru Tinca

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter