Vladimir Drăghia se căsătoreşte cu Alice Cavaleru. Toate detaliile evenimentului, EXCLUSIV în VIVA! de iulie

Publicat pe .

Vladimir Drăghia se căsătoreşte cu Alice Cavaleru. A fost de ajuns să se îndrăgostească de femeia potrivită ca să-și schimbe viața radical. Nimeni n-ar fi crezut, dar iată că Alice a reușit să-l transforme pe Vladimir Drăghia într-un familist convins, rolul de tată potrivindu-i-se mănușă.

Dacă, acum trei ani, câștigătorul Exatlon spunea că dragostea n-are plural, prin volumul de poezii pe care l-a lansat, iată că viața i-a demonstrat contrariul. Astăzi, vi-l prezentăm pe Vladimir Drăghia în ipostaze cu totul inedite, de soț tandru și de tată iubitor. EXCLUSIV pentru VIVA! de iulie, Vladimir şi Alice au acordat un interviu în care au anunţat când îşi vor uni destinele.

„La mare, pe plaja unor prieteni, pe 21 iulie. Ne-am propus să nu facem din organizarea acestui eveniment o corvoadă și până acum ne-a ieșit. Decurge totul firesc. Alice s-a îndrăgostit la prima vedere de inel, la a doua de rochie. Nu se va striga darul, nu se vor servi sarmale, nu se va fura mireasa. Vom chema doar prietenii apropiați și familia. Ne vom întâlni de dragul de a fi împreună, de a celebra evenimentul, nu pe noi doi.”, a declarat EXCLUSIV pentru VIVA! Vladimir Drăghia. 

În aceeaşi ediţie, Alice vorbeşte pentru prima oară despre povestea de dragoste pe care o trăieşte alături de Vladimir, este primul său interviu. Un shooting exclusiv în revistă o are ca protagonistă pe Zora, fetiţa lor.

Numărul de iulie al revistei VIVA! poate fi găsit la toate centrele de difuzare a presei din data de 2 iulie, luni. 

Foto: VIVA! – Oltin Dogaru

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton