Vladimir Drăghia şi-a botezat fetiţa. Imagini emoţionante de la creştinarea Alaiei Zora

Publicat pe

Vladimir Drăghia şi iubita sa şi-au creştinat în acest weekend fetiţa. La eveniment au participat cele mai importante persoane din viaţa lor.

Duminică, Vladimir Drăghia, fiica sa şi Alice, mama micuţei, au sărbătorit un eveniment foarte important. Alaia Zora a fost în centrul atenţiei deoarece a fost creştinată.

La eveniment au participat rudele, prietenii şi familia, nu foarte multe persoane. Botezul a fost unul privat, departe de ochii curioşilor. Cu toate acestea, Drăghia a vrut să îşi înştiinţeze astăzi toţi urmăritorii de faptul că fetiţa sa şi-a primit numele.

Acesta a încărcat în mediul online fotografii şi un mesaj deosebit.

„Ieri, la botezul Zorei, a venit satul nostru.

Familia, prietenii apropiaţi, dar şi prietenii pe care nu-i mai văzuserăm de prea mult timp.

Ce voiam să va zic vouă, celor de care ne-a cam separat la un moment dat viaţă, este că nu contează dacă nu o veţi revedea pe Zora prea curând, dacă nu o veţi învaţa lucruri, pentru că deja faceţi asta prin amprenta pe care v-aţi pus-o pe noi, pe părinţii ei.

Celorlalţi, celor care o vor vedea pe Zora des, le voi spune simplu; să nu va pună naiba s-o învăţaţi tâmpenii! 🙂 Mulţumim!', a scris Vladimir Drăghia pe Instagram.

 

Vladimir Drăghia şi-a botezat fetiţa. Imagini emoţionante de la creştinarea Alaiei ZoraVladimir Drăghia şi-a botezat fetiţa. Imagini emoţionante de la creştinarea Alaiei Zora

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter