Gemenii lui Céline Dion au împlinit 7 ani. Iată primele imagini cu ei!

Publicat pe

Céline Dion este una dintre cele mai faimoase artiste din lume, însă viața ei personală a fost întotdeauna un secret pentru admiratorii săi. Foarte discretă, artista nu a făcut niciodată un spectacol din viața de familie, însă, de data asta, a făcut o excepție. Motivul? Gemenii lui Céline Dion au împlinit 7 ani. Iată primele imagini cu ei!

 

Acum doi ani, René Angélil, soțul lui Céline, se stingea din viață, răpus de o boală necruțătoare, la 73 de ani, lăsând în urmă o soție devastată de durere și trei copii, dintre care doi în vârstă de doar 5 ani. Relația dintre Céline și cel ce avea să-i devină soț pare desprinsă din filme, cei doi cunoscându-se pe vremea când Céline avea doar 12 ani, iar el – 38. René a fost extrem de impresionat de vocea puștoaicei și s-a decis să-i devină impresar, povestea lor de dragoste începând însă când Céline a împlinit 20 de ani și terminându-se, în mod tragic, 27 de ani mai târziu…

 

Céline Dion și soțul ei au fiu de 16 ani, René-Charles Angelil, și au devenit pentru a doua oară părinți într-un moment în care puțini se mai așteptau, pentru că artista avea deja 42 de ani. De data aceasta, norocul a fost ca bucuria să fie dublă, deoarece artista a născut gemeni, Nelson și Eddy venind oarecum ca o compensație pentru pierderea pe care Céline avea să o sufere peste doar doi ani.

 

Până recent, Céline și-a ținut gemenii departe de ochii presei, însă când puștii au împlinit 7 ani artista și-a surprins admiratorii postând pe contul său de Instagram o fotografie însoțită de un text impresionant: „Nu-mi vine să cred că deja aveți șapte ani… Timpul zboară! La mulți ani, iubirile mele. Sunt așa mândră de toți băieții mei'.  De fapt, și dacă nu ar fi scris nimic, fanii tot și-ar fi dat seama cine sunt, fiindcă puștii seamănă extraordinar cu tatăl lor, după cum veți remarca și în galeria foto de mai sus.

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter