2 produse esențiale pentru un machiaj minimalist

Publicat pe

Te grăbești și nu ai timp să-ți faci un machiaj complet? Vrei un look fresh, natural? Câteva tușe de mascara, puțin blush și vei arăta grozav chiar și cu un machiaj minimalist!

2 produse esențiale pentru un machiaj minimalist2 produse esențiale pentru un machiaj minimalist

Citește și:

Evan Rachel Wood – frumusețe în tonuri de albastru

Get the look Emma Stone. Produse pentru un machiaj diafan

Fie că alegi un blush cremă sau un blush pudră folosește-l pe cel mat sau cu aspect puțin lucios pe timp de zi, iar pe cel cu particule strălucitoare seara.

De asemenea dacă ai un ten cu porii foarte măriți, ori un ten acneic, evită blush-urile cremă sau strălucitoare întrucât vor scoate în evidență și mai mult imperfecțiunile feței.

Legat de mascara apelează la unul dintre trucurile îndrăgite de make-up artiști, și anume folosirea concomitentă a unui rimel pentru volum și a unui rimel pentru alungire și curbare. E o modalitate foarte simplă de a obține rapid și safe gene cu efect dramatic.

Dacă obișnuiești să îți întorci genele cu ondulatorul de gene, niciodată nu te dai întai cu rimel, pentru că genele deja rimelate se pot rupe.

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter