Mihaela Rădulescu a făcut furori la un eveniment cu ținutele ei vintage. Vedeta s-a transformat într-o divă a anilor ’50!

Publicat pe

Recent, Mihaela Rădulescu, alături de iubitul ei Felix Baumgartner, a participat la unul dintre cele mai așteptate festivaluri din Marea Britanie – Goodwood Festival of Speed, eveniment unde vedeta s-a transformat într-o divă a anilor 50 și a făcut furori cu ținutele ei vintage.

 

Goodwood Festival of Speed este unul dintre cele mai populare, dar și mai așteptate festivaluri automobilistice de pe planetă, acest eveniment anual remarcându-se nu numai prin numărul mare de mașini speciale (de la mașini de epocă la mașini de curse, toate legendare), ci și prin dress code-ul său, care este respectat cu strictețe de majoritatea invitaților.

Citește și: Ruby, la un pas să fie arestată în Italia. Ce a făcut artista

Cum anul acesta tema a fost Revival', pasionații de mașini și avioane vechi nu puteau rata această ocazie. În schimb, participanții la eveniment au trebuit să renunțe la hainele obișnuite și să adopte moda anilor 40-50, obligație de care, cei mai mulți dintre invitați, s-au achitat cu multă eleganță. Iar dacă Mihaela Rădulescu ne-a obișnuit de multă vreme cu ținutele ei super sexy, cu această ocazie a reușit să ne surprindă pe toți cu ținutele alese, ținute care, fără să dezvăluie prea mult, i-au conferit vedetei mai multă eleganță ca niciodată.

Citește și: Angelina Jolie – prima apariție pe covorul roșu după împăcarea cu Brad Pitt

Astfel, în cele două zile ale fetivalului, atât Mihaela, cât și Felix au afișat niște ținute tipice anilor 40-50, care, de ce să nu recunoaștem?, li s-au potrivit perfect. Mihaela a purtat rochii mulate, pălării decorate cu flori, capă din blană, tocă, mănuși lungi și bijuterii vintage, care i-au complimentat perfect trupul bine lucrat, diva arătând parcă mai sexy ca niciodată. De altfel, și Felix Baumgartner a fost un partener pe măsură, acestuia potrivindu-i-se perfect costumul elegant asortat cu șapcă, ceas de buzunar și, evident, nelipsitul trabuc. Cât de bine au arătat însă cei doi vă lăsăm să concluzionați singuri urmărind galeria foto!

Mihaela Rădulescu a făcut furori la un eveniment cu ținutele ei vintage. Vedeta s-a transformat într-o divă a anilor 50!Mihaela Rădulescu a făcut furori la un eveniment cu ținutele ei vintage. Vedeta s-a transformat într-o divă a anilor 50!

 

Those unique moments @goodwoodrevival #vintagemotorcycles contest #goodtimesourway @therealfelixbaumgartner #goodwoodrevival2017

A post shared by Mihaela R. Schwartzenberg (@mihaelaschwartzenberg) on


Oana Pantazi

Foto: Instagram

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter