2 trucuri pentru un machiaj al ochilor mai vibrant

Publicat pe

Dacă vrei un fard mai intens sau linie de tuș care să nu se întindă, pune în practică aceste două trucuri de machiaj.

2 trucuri pentru un machiaj al ochilor mai vibrant2 trucuri pentru un machiaj al ochilor mai vibrant

Ai cumpărat un fard care în cutie părea electrizant, o culoare nebună, însă pe pleoape este neașteptat de cuminte. Ori, ai un fard preferat și vrei să îi accentuezi puțin culoarea, să-l reinventezi…

Ei bine, poți face aceste două lucruri dacă înainte de aplicarea fardului îți colorezi pleoapa cu un creion contur de ochi alb. Omogenizează cu degetul, o pensulă sau un burețel, astfel încât albul se fie distribuit uniform pe pleoapă și poți începe machiajul!

Citește și:

2 trucuri de machiaj pe care le poți face cu fardul de pleoape

Cum să ai gene cu mai mult volum

Îți curg ochii? Îți transpiră pielea iar linia de tuș sau creion începe să se dezintegreze, să se întindă, să curgă? E neplăcut să fii mereu stresată de retușuri, iar dacă ziua mai strecori în geantă câteva cosmetice, într-un clutch nu prea poți băga multe obiecte.

Fă-ți linia de tuș mai rezistentă adăugând exact sub ea un strat subțire de pudră. Pentru asta ai nevoie de o pensulă obișnuită de fard și orice tip de pudră, nu contează dacă e compactă sau pudră pulbere. Desigur, poți folosi pudra ta obișnuită, însă fiind vorba despre zona de contur a ochilor, noi preferăm o pudră hidratantă.

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter