Cum să ai gene cu mai mult volum

Publicat pe

Vrei gene cu volum? Folosește un mascara de calitate și pune în practică aceste mici trucuri, nu e deloc ceva complicat.

Cum să ai gene cu mai mult volumCum să ai gene cu mai mult volum

Aplică un creion de ochi negru pe linia apei atât pe pleoapa superioară cât și pe cea inferioară, insistând în colțurile ochiului, spre exterior. Apoi încarcă periuța rimelului de produs și rimelează genele superioare de la rădăcină făcând mișcări de zig zag până la vârful genelor.

Citește și:

Tehnică de machiaj ca să ai ochii mai mari

Trucul de machiaj care te ajută să obții buze mai pline

La al doilea strat de mascara îmbracă complet genele printr-o mișcare normală, dreaptă. Al treilea strat se aplică numai pe vârful genelor. Dacă s-au făcut cocoloașe sau genele s-au lipit, folosește pentru perierea lor un pieptene special pentru gene, direcționând mișcările spre exterior.

Pe genelele inferioare aplică un singur strat de mascara, ori pentru doll look două straturi. Dacă știi că de regulă îți curg ochii sau te murdărești pe piele de mascara, rimelează numai genele superioare.

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter