2 zone ale corpului unde este obligatoriu să aplici cremă de protecție solară

Publicat pe de Catalina Cristescu

Mergi în weekend-uri la plajă, pleci în vacanță? Nu uita să aplici din belșug cremă de protecție solară. Dar ești sigură că acoperi toate zonele corpului? Dacă uiți de acestea două faci o mare greșeală!

2 zone ale corpului unde este obligatoriu să aplici cremă de protecție solară2 zone ale corpului unde este obligatoriu să aplici cremă de protecție solară

Brațe, picioare, spate, față… și crezi că ai terminat cu aplicarea cremei de protecție solară. Spune drept, de câte ori nu te-ai ars pe laba piciorului?

Această zonă este foarte sensibilă și nu trebuie să uităm de ea! Chiar dacă ții picioarele pe nisip și le adâncești în pulberea fină, cel mai bine aplică și o cremă sau loțiune cu SPF 50.

Te deranjează că nisipul se lipește de picior? Cumpără-ți o cremă care nu se lipește, intră rapid în piele și e formulată anti-nisip.

Citește și:

Nu te da așa cu tuș! Riști să faci o infecție la ochi

Ce greșeală să eviți când aplici pudra bronzantă

Zona de contur a ochilor de multe ori e neglijată și ea sau avem senzația că o protejăm cu ochelarii de soare. Este obligatoriu să aplici o cremă de protecție solară specială pentru conturul ochilor sau o cremă pentru întregul corp, care nu are parfum. Lipsa parfumului reduce riscul de a irita ochii.

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter