3 motive pentru care fardurile de ochi cremă sunt mai bune ca cele pudră

Publicat pe de Catalina Cristescu

Simți că vrei să schimbi ceva la machiajul tău, dar nu-ți dai seama concret ce? Te ajutăm noi! Folosește culori îndrăznețe, în texturi satinate sau metalice, și înlocuiește fardul de ochi obișnuit cu unul cremos!

3 motive pentru care fardurile de ochi cremă sunt mai bune ca cele pudră3 motive pentru care fardurile de ochi cremă sunt mai bune ca cele pudră

Cu siguranță una dintre problemele principale ale fardului de ochi compact sau pulbere este rezistența. În timp se șterge, se întinde, se strânge și fără o bază de machiaj pentru fardul de pleoape e imposibil să arate bine până la sfârșitul zilei.

Fardurile cremă vin și în formulă waterproof, ceea ce înseamnă că ai scăpat de primer! În plus, un fard cremă este mult mai ușor de retușat decât unul pudră.

Dacă totuși nu ești prietenă cu produsele rezistente, aplică peste fardul cremă obișnuit o pudră translucidă de față. Aceasta fixează fardul și nici nu presupune o investiție suplimentară ca un primer.

Citește și:

Truc de machiaj: nuanța deschisă de fard pe care trebuie să o aplici peste sprâncene

Nuanța perfectă de fard pentru ochii verzi

Fardurile cremă, sub formă de creion sau disponibile în recipiente micuțe de sticlă, îți permit să construiești intensitatea nuanței. Acesta este un mare avantaj!

De exemplu, ziua aplici un singur strat de fard maro, iar seara tapotezi pe pleoape o cantitate mai mare de produs, astfel încât să obții un smokey eyes în tonuri de maro închis.

În plus, fardurile cremă nu lasă pe zona de contur a ochilor acele mici pete îngrozitoare ce îți accentuează cearcănele sau îți strică machiajul (dacă deja ai aplicat fond de ten).

Și la final un mic truc bonus: fardurile cremă, în nuanțe intense suprasaturate, arată absolut grozav pe tenul închis sau bronzat.

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter