5 motive să folosești farduri mono și să ai un machiaj elegant ca Bella Hadid

Publicat pe

Să cumperi farduri mono poate fi cea mai bună investiție de make-up pe care o poți face. Iar variațiunea de machiaje este infinită, de la diafane, ca cel purtat de Bella Hadid, până la smokey eyes intens.

5 motive să folosești farduri mono și să ai un machiaj elegant ca Bella Hadid5 motive să folosești farduri mono și să ai un machiaj elegant ca Bella Hadid

Fardurile mono sunt mult mai practice decât paletele. Poți achiziționa și folosi numai nuanțele preferate, fără să ai într-o paletă de 6 nuanțe numai 3 sau 4 folosite.

Citește și:

Katy Perry – produsele potrivite pentru o piele fermă, ca de vedetă

Get the Rita Ora look! Machiajul ideal pentru o seară de petrecere

Le poți purta în poșetă pentru retușurile de peste zi, fără să ocupe extrem de mult loc, doar știm ce găsim în poșeta unei doamne…

Dimensiunea lor mică va fi de apreciat și în vacanță, când nu ai prea mult spațiu disponibil în bagaje, cu atât mai mult dacă nu ai bagaj de cală ci numai de mână.

Fardurile mono au aceeași formulă ca paletele brand-ului respectiv. Nu se pune problema că unele sunt mai bune calitativ decât celelalte.

Cumpărând farduri mono diferite poți mixa câte culori și texturi vrei tu, lucru destul de greu de reunit într-o paletă cu mai multe nuanțe.

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter