4 trucuri pentru sprâncene perfecte

Publicat pe de Catalina Cristescu

Vrei sprâncene care să arate bine? Iată câteva trucuri pentru machierea lor. Și cel mai simplu machiaj va arăta wow dacă ai sprâncenele corect pensate și machiate!

4 trucuri pentru sprâncene perfecte4 trucuri pentru sprâncene perfecte

Obișnuiești să te dai cu iluminator pe osul sprâncenei? Înlocuiește acest produs cu un concealer! Structura osoasă va părea mai proeminentă, fără strălucirea țipătoare sau glam a iluminatorului.

Citește și:

Ce produs de îngrijire a pielii nu trebuie să-ți lipsească din noptieră

De ce exfolierea te ajută să te epilezi mai bine

Știai că și sprâncenele se tund? Poți face și tu asta acasă, extrem de simplu! Piaptănă sprâncenele, orientând firele în sus, apoi cu o foarfecuță fină (cea de pielițe e tocmai bună) taie și nivelează firele foarte lungi. Nu te apropii de cele scurte, da?

Când aplici fardul, creionul sau gelul pentru sprâncene, zona cel mai puțin colorată este baza sprâncenelor, iar porțiunea cu cel mai mult produs este arcada sprâncenei. Așa obții un rezultat care nu arată artificial.

Și dacă vrei un efect de lifting al pleoapelor, tot la arcada sprâncenei trebuie să umbli. Pur și simplu pensezi mai mult arcadele, astfel încât să le ridici, și o dată cu ele se ridică și pleoapele. Optic desigur…

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter