5 vedete cu operaţii estetice la vârste fragede

Publicat pe

Celebrităţile au apelat mereu la operaţiile estetice pentru a ajusta' imperfecţiunile cu care s-au născut, iar pentru acest lucru vârsta nu mai este un impediment.

 

Kaley Cuoco, actriţa din The Big Bang Theory' a recunoscut în urmă cu câteva săptămâni că la numai 18 ani şi-a făcut o operaţie de mărire a sânilor: „Să îmi pun silicoane a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodata”.

 

Nasul lui Miley Cyrus nu a fost dintotdeauna astfel. Ne amintim de el puţin borcănat, dar care se potrivea trăsăturilor ei. În urma rinoplastiei, Miley pare să fie mult mai mulţumită de aspectul acestuia. În 2013 era suspectată de implanturi cu silicon, însă Dr. Shafer le-a explicat tuturor că de fapt e vorba de un sutien cu push-up.

 

Lady Gaga nu îşi schimbă doar ţinutele extravagante. Nasul ei pare diferit, iar în pozele făcute de paparazzi deosebirea dintre aspectul din trecut şi cel din prezent este evidentă.

 

Dorinţa de perfecţiune scapă de sub control. După ce nu a reuşit să-şi convingă fiica, Khloe Kardashian, să facă o rinoplastie la 9 ani, Kris Jenner a determinat-o pe fiica sa vitregă, Kendall, să recurgă la acest gest înainte de împlinirea celor 18 ani.

 

Pentru a ajunge la înfăţişarea doritaă, vedetele sunt în stare să sacrifice multe, însă nu întotdeauna rezultatele sunt favorabile. Tori Spelling nu a putut să alăpteze din cauza implanturilor mamare din tinereţe. Ultima sarcina a venit cu complicaţii majore care aproape au costat-a viaţa. Copiii ei i-au oferit tăria de a merge mai departe şi de a lupta pentru supravieţuirea ei şi a bebeluşului.

 

Ancuţa-Nicoleta Ciocoiu, Foto: Hepta

 

5 vedete cu operaţii estetice la vârste fragede  5 vedete cu operaţii estetice la vârste fragede

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter