Cele mai frumoase ţinute purtate de vedete în săptămâna 18-22 august

Publicat pe

Săptămâna aceasta, vedetele au avut ocazia să poarte din nou ţinute speciale fie pentru gala Creative Emmy Awards, fie pentru premierele unor filme ca Sin City' sau Hercules'.

 

Paleta de culori pentru apariţiile pe covorul roşu a fost dominată de albastru, roşu sau verde, în timp ce unele vedete au preferat ţinute black&white sau all white.

 

Rusoica Irina Shayk, iubita fotbalistului Christiano Ronaldo, a electrizat Berlinul unde a apărut într-o salopetă roşie, accesorizată cu o pereche de pantofi negri Loubutin.

 

Actriţa Cate Blanchett, surprinsă pe străzile New York-ului, şi top modelul Bar Rafaeli, aflată în Polonia, au ales ţinute în nuanţe pudrate. Pălăria lui Lilly Aldridge şi ochelarii de soare al lui Cate Blanchett au fost cele mai cool accesorii purtate de vedete în această săptămână.

 

Foto: Hepta, Northfoto

 

Cele mai frumoase ţinute purtate de vedete în săptămâna 18-22 augustCele mai frumoase ţinute purtate de vedete în săptămâna 18-22 august
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter