7 coafuri care te fac să arăți mai bătrână

Publicat pe de Catalina Cristescu

Pentru că ne simțim foarte tinere, uneori abordăm coafuri de… copilițe. Ori nu vrem să renunțăm la o culoare pe care o iubim tare, sau, pur și simplu, nu ne dăm seama că arătăm dezastruos cu un anumit styling al părului. Ce coafuri să eviți pentru că te fac să arăți bătrână.

7 coafuri care te fac să arăți mai bătrână7 coafuri care te fac să arăți mai bătrână

Bretonul drept, mult prea mare, prea înalt și prea lat. Practic îți taie fața, îți face ochii mici și e greu de coafat. Încearcă un breton într-o parte sau un breton drept care nu implică o cantitate mare de păr. Poate și filat puțin…

Părul prins aparent neglijent, sau cu bucle aparent neglijente, dar care arată de parcă nu văzut pieptănul, o mască sau un tratment hidratant de când erai tu mică.

 

Citește și:

Învață să îți alegi corect rujul roșu

Truc de machiaj pentru a avea buze mai cărnoase

Părul foarte electrizat. Mai ales dacă porți căciulă, pălărie sau eșarfă riști să-ți electrizezi părul, însă uneori efectul de frizz ține de textura firului de păr, de exemplu la cel creț natural.

Părul super întins cu placa nu stă bine oricui. Ai grijă să nu capeți acel look prea studiat, și de fapt să nu-ți înăsprească trăsăturile.

Ești brunetă natural sau adori culoarea asta, te reprezintă? Bun, vopsește-te un ciocolatiu! Brunetul îți scoate în evidență toate ridurile și imperfecțiunile de pe față. Pe testate, ți-o spune o fostă brunetă.

Împletiturile sunt frumoase, ludice, dar ne duc cu gândul la copilărie. Dacă ai peste 35 de ani, contrastul coafură vârstă reală nu te va complimenta deloc.

Blondul super deschis te face să arăți artificial. Punct. Și dacă mai ești și bronzată efectul e dezastruos. Dacă țintești o nuanță deschisă încearcă niște șuvițe sau un ton de blond care chiar să-ți complimenteze look-ul.

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter