Cine este noua iubită a lui Irinel Columbeanu. Între cei doi este o diferență de 40 de ani

Publicat pe

După mult timp în care nu a mai apărut la un eveniment monden în compania unei singure prezențe feminine, Irinel Columbeanu a decis să-și facă publică noua relație. S-a întâmplat joia trecută, la VIVA! Party 2018, unde omul de afaceri a venit însoțit de o frumoasă și tânără brunetă, după tiparul fostei sale soții, Monica Gabor. Cine este noua iubită a lui Irinel Columbeanu?

Ea se numește Oana, are 21 de ani și este studentă și fotomodel. Într-o intervenție televizată, afaceristul a recunoscut că mai tânăra sa parteneră (între ei este o diferență de 40 de ani), este un nou și frumos capitol din viața lui, dar s-a abținut să ofere prea multe detalii din culisele noii sale relații. 'Asta e ceva care ține de noi și nu se poate explica cred și nici nu ar fi bine', a spus Irinel Columbeanu. 'Așa a vrut soarta', a completat el. 'Cred că fiecare are ce merită, oricum… Nu e frumos să vorbim despre noi.'

Irinel Columbeanu și Oana au fost destul de reținuți în a-și demostra public sentimentele și în timpul petrecerii VIVA!. Cu toate acestea, mici gesturi și priviri furișe trădau faptul că relația lor este foarte serioasă.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter