Irinel Columbeanu, alături de noua iubita, la VIVA! Party 2018

Publicat pe

A trecut ceva timp de când Irinel Columbeanu este din nou burlac. Și tot ceva timp de când nu a mai fost văzut în public cu o altă parteneră. Până în această seară, la VIVA! Party 2018.

Irinel Columbeanu, alături de noua iubita, la VIVA! Party 2018Irinel Columbeanu, alături de noua iubita, la VIVA! Party 2018

Cel mai exclusivist eveniment monden al anului a fost prilej pentru omul de afaceri pentru o apariție publică alături de o superbă brunetă. Destinși și, evident, fericiți, cei doi au socializat cu celelalte vedete prezente la eveniment și s-au alintat cu priviri tandre, dar discrete.

VIVA! Party 2018 s-a bucurat, în acest an, de prezența a aproximativ 2000 de vedete – artiști, bloggeri, influenceri, oameni de presă.

Evenimentul grandios a fost posibil grație sponsorilor și partenerilor noștri. Așadar, mulțumim: Audi, AVON, glo, Intheline, Pandora, Strongbow!

Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Evian, Floraria Iris, PRESTIGE Orchestra, TETO!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter