Cele mai sexy ținute de la VIVA! Party 2018

Publicat pe

Petrecerea VIVA!, aflată de ani de zile în topul reuniunilor mondene, a ajuns deja la a 19-a ediție, la evenimentul din această seară participând, ca în fiecare an, nenumărate celebrități din toate domeniile. Iată câteva dintre cele mai frumoase rochii de la VIVA! Party 2018.

Cele mai sexy ținute de la VIVA! Party 2018Cele mai sexy ținute de la VIVA! Party 2018

La cea de a 19-a Petrecere VIVA!, VIVA! Party 2018, nu au lipsit cocktailurile, aperitivele fine și candy-bar-ul, dar nici distracția și antrenul, invitații prezenți la eveniment având parte de nenumărate surprize. Seara a debutat în forță, în cadrul de basm de la Flavours în The Garden @Clubul Diplomatic, unde vedetele au început să-și facă apariția începând cu ora 19.30. Covorul roșu a fost luat cu asalt de sute de celebrități, dress code-ul – cocktail' – fiind respectat de majoritatea, ca atare eleganța a fost la ea acasă. Printre vedetele cel mai bine îmbrăcate se află Andreea Marin, Sore, Diana Enciu, Jojo, Simona Gherghe, Andreea Esca și Adelina Pestrițu. Iată o galerie foto cu unele dintre cele mai frumoase ținute de la VIVA! Party 2018!

De asemenea, vă invităm să ne urmăriți si pe pagina de Facebook Revista VIVA!,  pe Instagram, vivaromania,  și pe site-ul viva.ro,acolo  unde vă vom oferi live-uri și filmări exclusive, ce vor surprinde în totalitate atmosfera de la petrecere.

IMAGINI CU TOATĂ PETRECEREA vedeți accesând acest LINK.

Mulțumim partenerilor care au făcut acest eveniment posibil: Audi, AVON, glo, Intheline, Pandora, Strongbow.
Pentru sprijinul acordat, mulțumim și Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Evian, Florăria Iris, PRESTIGE Orchestra, TETO.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter