Iulia Albu, cea mai excentrică apariție la VIVA Party 2018!

La aniversarea a 19 ani de la apariția revistei VIVA!, continuăm să deținem recordul de prezență a vedetelor pe metru pătrat. Cele mai importante nume din showbizul autohton au răspuns prezent invitației noastre, la cea mai tare petrecere a verii, ce s-a desfășurat într-o locație extraordinară – Flavours in The Garden @Clubul Diplomatic. Iată ce apariție excentrică a avut Iulia Albu la VIVA! Party 2018.

Iulia Albu a sosit la VIVA! Party 2019 pe bicicleta.

Iulia Albu a sosit la VIVA! Party 2019 pe bicicleta.

Cea mai tare petrecere a verii, VIVA! Party 2018 este în plină desfășurare. Distracția este la cote maxime, iar vedetele se întrec care mai de care în ținute. Pe covorul roșu au defilat, rând pe rând, Monica Bârlădeanu, Sore, Jojo, Andreea Esca, Monica Anghel, Amalia Enache, Adelina Pestrițu, Lavinia Pârva, Cătălin Măruță, toate cu ținute de excepție, însă cea mai excentrică dintre ele a fost de departe Iulia Albu, care și-a făcut o intrare pe zile mari – vedeta a sosit la VIVA! Party pe bicicletă!

Iulia Albu la VIVA! Party 2018

Iulia Albu la VIVA! Party 2018

De asemenea, vă invităm să ne urmăriți si pe pagina de Facebook Revista VIVA!,  pe Instagram, vivaromania,  și pe site-ul viva.ro,acolo  unde vă vom oferi live-uri și filmări exclusive, ce vor surprinde în totalitate atmosfera de la petrecere.

IMAGINI CU TOATĂ PETRECEREA vedeți accesând acest LINK.

Mulțumim partenerilor care au făcut acest eveniment posibil: Audi, AVON, glo, Intheline, Pandora, Strongbow.
Pentru sprijinul acordat, mulțumim și Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Evian, Florăria Iris, PRESTIGE Orchestra, TETO.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro