Alexandra Dinu - Superbă în Italia. VEZI cele mai frumoase ţinute purtate!

Publicat pe
Alexandra Dinu - Superbă în Italia. VEZI cele mai frumoase ţinute purtate!Alexandra Dinu - Superbă în Italia. VEZI cele mai frumoase ţinute purtate!

Alexandra Dinu a dat o nouă reprezentaţie de eleganţă în Italia, ţară în care trăieşte şi unde şi-a construit o carieră în cinematografie.

 

Prezentă la Gala Afrodite Awards 2014, Alexandra a atras toate privirile cu rochia sa grena cu corset şi tăietură adâncă pe picior.

 

Recent ea a fost premiată la Pompeii Film Festival unde a fost declarată Cea mai bună actriţă a Italiei datorită prestaţiei din filmul La Farfalla Granata'.

 

Alexandra este una dintre cele mai frumoase şi elegante actriţe, fiecare apariţia a sa înscriindu-se fara probleme la categoria Best dressed. Rochiile scurte şi sexy sau cele lungi şi diafane, pantalonii scurţi sau cămăşile de mătase i se potrivesc în aceeaşi masură.

 

Mama unui băiat de 11 ani, Mario, născut în timpul căsătoriei cu Adrian Mutu, Alexandra trăieşte acum o nouă poveste de dragoste alături de Luca Bastianello

 

Foto: Hepta

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter