Face to face: Olga Kurylenko vs. Irina Shayk

Publicat pe

olgavsirina

S-au născut în Uniunea Sovietică, au crescut în sărăcie şi au devenit top modele cu un răsunător succes internaţional. Iar dacă Olga a renunţat la modelling pentru actorie acum şase ani, Irina a făcut recent primul pas către marele ecran, în „Hercules'.

 

 ASEMANARI:

 

AU FOST DESCOPERITE ÎNTR-UN MIJLOC DE TRANSPORT ŞI AU DEBUTAT LA PARIS. La 13 ani, Olga a plecat pentru prima dată împreună cu mama ei într-o vacanţă la Moscova, iar acea călătorie i-a schim­bat cursul vieţii. Imediat după ce a semnat, Olga a primit oferte de la com­panii din Franţa şi s-a mutat la Paris. Crescută în zona rurală a Rusiei, Irina Shayk a intrat în lumea modei după ce mama sa a văzut un anunţ la o şcoală de modelling, postat într-o staţie de au­tobuz. Norocul a venit puţin mai târziu, în timpul unei călătorii de trei zile cu trenul de la Chelyabinsk către Mosco­va. Atunci a fost văzută de un agent şi, la scurt timp, a plecat la Paris şi şi-a început cariera internaţională.

 

MAMELE LOR AU FOST PROFE­SOARE. Mama Olgăi, Maryna, o ucraineancă de origine rusă şi bela­rusă, a fost profesoară de artă, iar mama Irinei a lucrat ca profesoară de pian la o grădiniţă.

 

AU STUDIAT PIANUL TIMP DE 7 ANI: Impulsionată de mama ei, Shayk a învăţat să cânte la pian la vârsta de 6 ani, a intrat la o şcoală de muzică şi, timp de 7 ani, a studiat pianul şi a cântat în cor. Pe lângă cursurile de artă şi limbi străine, Olga Kurylenko a făcut 7 ani de pian la o şcoală de muzică din oraşul natal, Berdyansk.

 

FILM VS. MODĂ: Vorbind despre di­ferenţele dintre film şi modă, ambele sunt de acord că în cinematografie tre­buie să evidenţiezi realitatea. „În mo­delling creezi o imagine care este falsă. În film, în schimb, trebuie să realizezi o imagine reală'. După prima sa experi­enţă într-un film, ca personaj secundar în „Hercules', Irina Shayk spune: „Când te afli la o sesiune foto, pe platou sunt, poate, 10 oameni în spatele apara­tului. Dar când torni un film sunt 200 de oameni! Trebuie să uiţi că eşti model, trebuie să fii real. E total altceva. Trebuie să crezi cu tărie în personajul tău.

 

 DEOSEBIRI:

 

DRAGOSTEA PENTRU TATĂ: Părinţii Olgăi, Konstantyn şi Maryna, au divorţat când ea avea numai 3 ani. De atunci, Olga a fost crescută doar de mamă şi bunică, într-o familie extrem de săracă. Abia la 8 ani şi-a văzut din nou tatăl, care însă a dispărut din nou din viaţa familiei. „Poate că nu aveam bani în copilărie, dar aveam dragoste. Chiar dacă tatăl meu nu a fost acolo, niciodată nu am simţit că îmi lipseşte ceva', povesteşte Olga. Pentru Irina Shayk, tatăl său a fost unul dintre ele­mentele centrale ale copilăriei. Un mi­ner din regiunea Volgăi, Valery a murit de pneumonie când fetiţa avea 14 ani, un moment peste care adolescenta Iri­na a trecut cu greu. „Oamenilor nu le vine să creadă că sunt rusoaică. Îmi spun că arăt a braziliancă. Dar am moştenit culoarea pielii de la tatăl meu, care era tătar din apropierea Mongoliei. Întotdeauna glumesc şi spun că sunt un spion rus', îşi aduce aminte Shayk.

 

DRAGOSTE: Chiar dacă a avut noroc în viaţa profesională, în dragoste Olga Kurylenko nu are acelaşi succes. A avut până acum două căsnicii care au eşuat. Prima, cu fotograful de modă Cedric van Mol, s-a destrămat după patru ani, iar cea de-a doua, cu aface­ristul Damian Gabrielle, după numai un an. „Cred că îmi voi petrece toată viaţa singură. Asta pentru că nu vreau să îmi sacrific propria dezvoltare, vreau să obţin ceea ce mi-am propus şi nu vreau ca familia să îmi stea în cale', mărturiseşte Kurylenko. De cealaltă parte, chiar dacă nu s-a căsătorit nicio­dată, Irina Shayk are de patru ani o relaţie fericită cu Cristiano Ronaldo, pe care l-a cunoscut în timpul unei şedinţe foto pentru Armani.

 

RALUCA TĂMAȘ Foto NORTHFOTO

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter