Amal Clooney, la 38 de ani – Top apariţii stylish

Publicat pe

George Clooney îsi sărbătoreşte astăzi soţia, frumoasa Amal împlinind 38 de ani. În scurtul timp de când este căsătorită cu celebrul actor, Amal Alamuddin a reuşit să se impună prin stilul său rafinat.

 

Amal surprinde de fiecare dată, oscilând între ţinutele casual, cele sobre, dar extrem de stylish pe care le poartă în întâlnirile la care participă în calitate de avocat şi rochiile glam în care apare pe covorul roşu împreună cu soţul ei.

 

Amal a făcxut o adevărată pasiuni pentru designeri celebri ale căror creaţii le poartă cu multă graţie. După ce la nunta sa a strălucit într-o rochie Oscar de la Renta, Amal a avut apariţii extrem de apreciate datorită unor creaţii semnate de Alexander McQueen, Stella McCartney sau Dolce & Gabbana.

 

Cu un corp care îi permite să îmbrace absolut orice, celebra avocată şi-a creat un stil clasic, minimalist, cu care nu dă greş niciodată.

 

Foto: Hepta

 

Amal Clooney, la 38 de ani – Top apariţii stylishAmal Clooney, la 38 de ani – Top apariţii stylish
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter