Dana Rogoz – Imagini din mansarda ei de vis

Publicat pe

În urmă cu 3 ani, Dana Rogoz şi soţul ei, Radu, cumpărau o casă construită la 1900 a cărei mansardă au reuşit să o termine acum de renovat, lucru care o face extrem de fericită.

 

Dana a dezvăluit şi câteva imagini cu mansarda sa de vis unde abia aşteaptă să urce în fiecare dimineaţă pentru a-şi bea cafeaua.

 

Împreună cu micuţul Vlad, Dana ne poartă prin noul său spaţiu la care a visat atât de mult şi pe care nu mai spera sa îl vadă terminat.

 

Mansarda păstrează detalii din vechiul pod, printre care lemnele natur care au fost atent conservate şi refolosite, iar rezultatul este un mix de vechi şi nou, în tonuri de alb şi bej.

 

O parte a mansardei a fost transformată în terasă. „Neavand o curte generoasa, acesta va fi spatiul in care vom petrece cu siguranta cel mai mult timp alaturi de familie si prietenii care ne vor vizita. Mi-am imaginat deja multe petreceri pentru viitor in acest spatiu de living, bucatarie si terasa.'

 

Mansarda este foarte primitoare, fiind compusă dintr-un living, bucătărie şi terasă. Un şemineu în stil victorian, canapele cu design nordic, o vitrină interbelică, moştenire de familie şi câteva lustre sunt obiectele care compun acest spaţiu atât de primitor.

 

http://danarogoz.one.ro/mansarda-noastra-cea-noua/

 

Dana Rogoz – Imagini din mansarda ei de visDana Rogoz – Imagini din mansarda ei de vis

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter