Amintiri prețioase

Publicat pe

Poartă cu tine amintirea momentelor speciale prin noile bijuterii FREYWILLE: Charms Princess Victoria

 

CE_PR_Charmsbracelet_Combo3

Să ne bucurăm cu adevărat de ceea ce ne oferă viața este adesea nevoie de introspecție, acțiune și mai ales de recunoștință, abilitate prețioasă ce merită a fi conservată.

Promotor al acestei filozofii de a trăi, FREYWILLE a creat bijuterii cu email inspirate din bucuria de a trăi și dragostea pură pentru artă, ce venerează momentele prețioase ale vieții.

Cea mai nouă bijuterie, brăţara Charms Princess Victoria, este un adevărat talisman, o colecţie de amulete, fiecare reprezentând o amintire frumoasă, aliniate pe un lanţ întocmai ca un şirag de perle.

FREYWILLE a transformat această brăţară într-o piesă modernă şi elegantă, ce îmbină plăcerea de a colecţiona cu inspiraţia designului artistic.

 

Brăţară Princess Victoria cu Charm Bag din setul „Hope', Charm Flower din setul „Street Rivers' şi Charm Heart din setul „Spiral Of Life'

Preț: 5.660 lei

 

CE_Charmsbracelet_Combo1

Alege-ţi talismanele preferate din cele trei forme disponibile în diferite colecţii FREYWILLE: Heart, Flower şi Bag şi poartă-le împreună cu ceasul sau cerceii din aceeaşi colecţie!

 

Ceas Princess Victoria cu Charm Heart din setul „Heavenly Joy' şi Charm Bag din setul „Honfleur'

Preț: 8310 lei

CE_CHARMSWATCH_COMBO2

 

Cercei Charms Victorias Heart, setul Golden Kalinka

Preț: 3540 lei

 

frey willie

Dacă te-au cucerit, te invităm în Boutique-urile FREYWILLE din București pentru a descoperi bucuria incapsulată în designul artistic al bijuteriilor cu email. Colecţia Charms Princess Victoria este acum disponibilă şi online, pe shop.freywille.com.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter