Prinţul William şi Kate Middleton - 4 ani de la nunta „secolului”

Publicat pe

Astazi se împlinesc 4 ani de la nunta Prinţului William al Marii Britanii cu Kate Middleton. Insarcinata cu cel de-al doilea copil, Kate ar putea sa nasca chiar astazi, in ziua in care aniverseaza 4 ani de casatorie. Cat de frumos ar fi!

 

După luni de pregătiri, William si Kate se căsătoreau la Westminster Abbey. Printul a venit insotit de fratele lui, in timp ce mireasa a purtat o rochie semnata Sarah Burton (director artistic al casei Alexander McQueen) si a fost condusa spre altar de tatal ei.

 

Cei doi s-au întâlnit în 2011, la Universitatea Saint Andrews, dar au devenit un cuplu anul următor. Se logodeau în noiembrie 2010, pentru ca nunta să fie programată pentru primăvara anului următor.

 

În iulie 2013, William şi Kate deveneau pentru prima dată părinţi, micuţul George reuşind să câştige rapid simpatia tuturor. Au plecat alături de el într-un turneu regal în Noua Zeelandă şi Australia şi au preferat să nu îl expună foarte mult în această perioadă.

 

De la zi la zi, Kate trebuie să nască cel de-al doilea copil, despre care nu se stie dacă este băiat sau fetiţă.

 

Foto: Hepta, Northfoto

 

Prinţul William şi Kate Middleton - 4 ani de la nunta „secolului'Prinţul William şi Kate Middleton - 4 ani de la nunta „secolului'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter