Amna are acum un ten sănătos şi luminos datorită tehnologiei moderne

Publicat pe

De câteva luni, artista a devenit victima unor probleme dermatologice destul de severe. Însă, cu ajutorul unor tratamente revoluţionare, recomandate de către unul dintre cei mai buni medici dermatologi din Capitală, tenul cântăreţei arată mult mai bine.

 

 Amna1


 

Amna ajunsese la limita disperării din pricina acneei, iar la fiecare ieşire din casă trebuia să îşi acopere tenul cu un strat generos de fond de ten. 'Efectiv, eram disperată şi trebuia să iau atitudine, altfel nu se mai putea!'.

 

Salvarea a venit din partea medicului dermatolog Elos Beauty Clinic, Raluca Vlăduţă, care în urma unei consultaţii amănunţite, i-a prescris un plan personalizat de tratamente ultra eficient şi adaptat nevoilor tenului ei.

 

Este vorba de un set de tratamente non-invazive care reuşesc să trateze acneea în profunzime, fără intervenţii chirurgicale, durere sau timp de recuperare. După doar câteva şedinţe, Amna s-a declarat extrem de încântată de rezultatele obţinute, mai ales că pentru ea procedurile sunt foarte relaxante.

 

În plus, după o sesiune de tratamente, îşi poate relua imediat activităţile obişnuite, fără a fi nevoită să se baricadeze în casă. Cu fiecare şedinţă, acneea s-a redus considerabil, iar tenul ei arată din ce în ce mai bine, mai sănătos şi mai luminos!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter