Sore Mihalache – “Nu am fost părăsită, dar am părăsit. De 3 ori”

Publicat pe

Gordon Joseph Levitt este celebritatea cu care Sore ar ieşi la o întâlnire. Între timp, nu-i rămâne decât să viseze că va avea parte de povestea de iubirepe care fiecare fată şi-o doreşte.

 

 Sore

 

Dintre toţi componenţii trupei care te-a lansat, tu ai devenit cea mai vizi­bilă. Cum s-a întâmplat?

Mulţumesc pentru compliment, dar sunt de părere că nu numai eu am rea­lizat lucruri vizibile, fiecare remar-cându-se cu proiectele solo. Eu mi-am lansat cariera solo exact în acelaşi timp cu serialul şi trupa LaLa Band. A fost o potrivire fericită, s-au susţinut reciproc şi… iată-ne aici. Am avut mare noroc, pentru că publicul a fost extrem de re­ceptiv şi, încă de la prima piesă, m-am bucurat de succes. Am câteodată sen­zaţia că trăiesc un basm, că într-un timp atât de scurt mi s-au împlinit atâtea visuri.

 

Există celebritate fără compromi­suri? În cazul tău, ce preţ are celebri­tatea?

Timpul liber este preţul pe care îl plătesc. Nu am atât de mult cum au prietenii mei, dar reuşesc să îmi găsesc cumva timp pentru toţi oamenii dragi. Costul cel mai mare, în ceea ce mă priveşte, este că a trebuit să mă obişnuiesc cu faptul că e „ok să fiu urmărită de paparazzi, că „aşa e meseria şi că ar trebui să mă obiş-nuiesc cu faptul că intimitatea mea, într-o oarecare proporţie, nu mai este doar a mea. Lucru cu care eu nu sunt de acord, de aceea evit pe cât posibil locurile aglomerate, evenimen­tele (merg doar la câteva pe an), pen­tru că îmi doresc să nu stârnesc intere­sul şi pentru viaţa personală. Am atât de puţin timp lângă cei dragi, încât vreau să fie timpul meu, nu să citesc despre el în reviste.

 

Ai momente când ai vrea să fii doar o tânără banală care trăieşte o poveste de dragoste frumoasă?

Dacă nu m-aş mai putea exprima prin muzică, film şi artă în general, probabil că aş fi o altă versiune a mea, n-aş fi eu, dar da… câteodată îmi imaginez cum ar fi să fiu Sorina, nu Sore, şi să trăiesc o poveste de dragoste frumoa-să, unde singurii curioşi ar fi părinţii şi prietenele.

 

Cum rămâne cu povestea de dragos­te? Cui aparţine inima ta în prezent? Eşti îndrăgostită?

Inima mea e momentan împărţită între părinţi şi prieteni. Nu există nici o pre­zenţă masculină în viaţa mea. Dar îmi ofer afecţiunea oamenilor dragi mie, am răbdare să le ascult problemele şi mă chinui să găsesc rezolvări pentru ei. Cred că m-am maturizat, pentru că în trecut nu aveam răbdare pentru problemele altora, însă acum ştiu cine sunt oamenii mei şi fac tot posibilul să simtă iubirea mea. Şi… nu-mi rămâne decât să visez că voi avea parte de povestea de dragoste pe care fiecare dintre noi şi-o doreşte.

 

În ce relaţii eşti cu foştii iubiţi?

Nu ne sunăm o dată pe săptămână, dar păstrăm legătura. Cu Rapha însă, am păstrat o legătură mai strânsă. Având în vedere că ne şi întâlnim mai des prin prisma job-ului, prietenia dintre noi s-a consolidat.

 

De câte ori ai fost părăsită şi de câte ori ai părăsit?

Nu am fost părăsită… dar am părăsit. De 3 ori.

 

Dacă ar fi să alegi un bărbat celebru cu care să ieşi la o întâlnire, cine ar fi?

Gordon Joseph Levitt. (râde)

 

Dacă ar exista un calculator ideal al iubirii, la ce vârstă ar trebui să întâlneşti adevărata iubire?

La vârsta la care ai învăţat deja să nu mai fii egoist.

 

Eşti activă şi pe Facebook, dar nu ocoleşti nici mondenităţile. Preferi conversaţiile online sau tête-à-tête?

Consider că atât apariţia mea la eveni­mente cât şi activitatea pe Facebook sunt moderate tocmai pentru că prefer să petrec timp real, nu virtual.

 

Ai accepta să ieşi la o întâlnire cu un necunoscut de pe Facebook?

Niciodată.

 

LUANA DĂNEȚ Foto ALEX GÂLMEANU

Stilist SILVIA CRISTESCU Machiaj: NARCISA ŞIMANDAN

Coafură: CRISTINA TROHANI (Cristina Trohani Hair Studio)

Vestimentaţie Moschino, BCBG Max Azria, Roberto Cavalli, H&M, Massimo Dutti

Accesorii Musette şi garderoba personală

Vezi video de la sedinta foto:

[youtube]http://www.viva.ro/video/ilinca-sore-si-adela-making-viva-martie-2014-2334870[/youtube]

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter