Andreea Diaconu - Super hot pe plajă

Publicat pe

Costume de baie ultra sexy, nisip, soare şi o româncă frumoasă. Acestea sunt coordonatele noii campanii de costume de baie a Casei Victorias Secret a cărei protagonistă este Andreea Diaconu.

 

Andreea a reuşit să devină într-un timp relativ scurt unul dintre cele mai apreciate top modele. Alături de David Beckham, ea este şi imaginea noii colecţii Belstaff pentru sezonul primăvară-vară.

 

Cariera Andreei a luat avânt după stabilirea la New York, românca având-o ca model pe ucrainiana Daria Werbowy. Prima sa apariţie pe un mare podium de prezentare a fost la New York Fashion Week, când au fost prezentate colecţiile primăvară-vară 2007. Au urmat colaborări cu designeri şi case de modă celebre, precum Chanel, Dolce & Gabbana, Isabel Marant şi Giorgio Armani, pentru colecţia primăvară-vară 2013.

 

La Săptămâna Modei Haute Couture de la Paris, Andreea Diaconu a deschis show-ul lui Alexandre Vauthier, pentru colecţia primăvară-vară 2013, şi a defilat pentru Giambattista Valli, Atelier Versace şi Chanel.

 

Andreea Diaconu - Super hot pe plajăAndreea Diaconu - Super hot pe plajă

 

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter