Cum să obţii sprâncene perfecte la tine acasă

Publicat pe

Te-ai gândit cum ar fi să obţii sprâncene perfecte chiar la tine acasă, fără să mai fie nevoie de o vizită la un centru de beauty?

 

Cristina BarsanMake-up artistul Cristina Bârsan îţi dezvăluie cum să păstrezi  forma sprancenelor şi cum să arăţi wow în doar cateva minute. Kit-ul minune Sprâncene perfecte' de la SORME este soluţia ideală.

 

Brand-ul SORME are o gama  completă de produse pentru aranjarea  sprâncenelor. Aici găseşti Kitul de sprâncene perfecte, Creionul iluminator şi Gelul de sprâncene cu vitamina B5.

 

Kit-ul conţine două farduri şi o ceară de fixare pentru un asect natural al sprâncenelor. Poţi alege forma pe baza celor trei sabloane pretăiate în stil clasic: fine, medium şi full.

 

Iată care sunt paşii pentru a obţine cele mai frumoase sprâncene:

 

– alege şablonul care se potriveşte lungimii sprâncenelor tale
– pune şablonul peste sprâncene
– aplică fard pentru a da formă
– înlătură şablonul şi aranjază sprâncenele cu pensula specială
– aplică ceară pentru fixare cu ajutorul pensulei speciale
– începe cu nuanţa mai deschisă, folosind pe parcurs din ce în ce mai închisă, daca e nevoie
– înlătură excesul de fard de pe pensulă înainte de a-l aplica
– aranjează sprâncenele şi întinde mereu fardul cu ajutorul pensulei spiralate

 

Creionul iluminator
stilizare spranceneÎl aplici pe arcadă sub forma unor raze de soare , din punctul cel mai înalt al sprâncenei spre interior. Acesta va crea un efect de lift', conferindu-le ochilor o luminozitate naturală.
Gelul de sprâncene cu vitamina B5
Aranjează-ţi sprâncenele scăpate de sub control cu acest gel neexfoliant, care oferă un luciu sănătos şi natural. Gelul poate fi folosit peste creion şi fard de sprâncene sau individual.

Mai multe sfaturi găseşti pe site-ul Cristinei : www.make-up-artist.ro sau pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/CristinaBarsanMakeUpArtist

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter