Colectia AndreaTincu toamna-iarna 2015/16

Publicat pe

AndreaTincu este noul nume al brand-ului. Colectiile reprezinta ani de cercetare in domeniul tiparelor, al finisajelor high class, creativitatea nativa a designerei si experienta acesteia in moda.

 

„The Owl' si „The Dog', doua lucrari de grafica semnate Picasso, constituie punctul de plecare al colectiei care este pe de o parte extrem de riguroasa (prin liniile de constructie, contrastul alb-negru, formele precis desenate), dar pe de alta parte poate cea mai romantica colectie semnata Andreea Tincu.

 

Camasa alba, evident masculina, este un item pe care designerul roman il exploateaza in maniera proprie inca de la primele colectii. Regasim in aceste piese atat stilul personal al Andreei Tincu cat si detalii atent studiate la marii maestri ai modei. Un designer nu poate sa se rupa de ceea ce a fost, cunoasterea si istoria fiind absolut esentiale pentru progres.

 

Camasile AndreaTincu vor fi un must have al fiecarei colectii. In iarna viitoare, the white shirt are guler asimetric sau tricotat, buzunare transparente, detalii ingenioase si tipare complexe. Designerul gandeste item-ul in combinatie cu pantalonii negri, din stofa de lana sau tricotati.

 

Tricotajele, realizate mare parte in fabrica Smirodava ( nume important, cu traditie si activitate neintrerupta, in industria textila din Romania ) sunt complexe, existand o zicala perfect valabila pentru descrierea lor – Pour les connaisseurs…. Smirodava este de altfel singura fabrica de gen din Romania unde nu exista replica „Schita aceasta nu o putem realiza !', deoarece este utilata cu masini de ultima generatie, orice finete, pentru absolut toata gama de tricotaje.

 

Firele folosite sunt naturale, lana pentru tricotajele groase, modalul cu matase si cashmire sau winter cotton in amestec cu lana pentru cele fine. Pantalonii tricotati si rochia multicolora sunt realizate tot intr-o fabrica romaneasca- Datsa Textil ( aici se tricoteaza inclusiv mostre pentru pavilioanele de tendinte din principalele targuri fashion europene !).

 

Rochiile si pardesiele din noua colectie se remarca printr-un stil oarecum jucaus. Iubitoarele brandului vor aprecia grija designerului pentru confort. Aceasta se regaseste atat in formele lejere cat si in atentia pentru „interiorul' pieselor vestimentare, captusite 100% cu matase.

 

Intr-un final, oricat de mult ar iubi cineva moda, organismul are regulile proprii de functionare corecta.Materialele naturale raman cea mai buna optiune pentru sanatate, fiind preferate in toate colectiile brandului AndreaTincu.

 

In perioada 8-10 februarie, colectia a fost prezentata in cadrul Pure London.

 

Colectia AndreaTincu toamna-iarna 2015/16Colectia AndreaTincu toamna-iarna 2015/16
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter