Gala filmului românesc

Publicat pe

Personalităţi de seamă ale cinematografiei din România şi din Republica Moldova s-au reunit miercuri, 11 februarie, la Hotel Athenee Palace Hilton, cu ocazia Galei Premiilor UARF 2015.

 

Uniunea Autorilor şi Realizatorilor de Film a fost înfiinţată în urmă cu două decenii de regretatul cineast Serrgiu Nicolaescu, cel care i-a predat ştafeta actualului preşedinte al uniunii, Ioan Cărmăzan.

 

La Gala UARF 2015 au fost invitate personalităţi de marcă ale filmului românesc, precum Ion Caramitru, Dan Piţa, Horaţiu Mălăele, Dorel Vişan, Bobby Păunescu, Vladimir Găitan, Valentin Teodosiu, figuri reprezentative de peste Prut, precum Petru Hadârcă, Sergiu Prodan, Marius Iuraşcu, dar şi Ioan Boeriu, românul nominalizat la Oscar pentru efectele speciale din producţia „Hobbitul: Dezolarea lui Smaug”.

 

Actriţa Claudia Motea, premiată pentru promovarea valorilor cultural-artistice în diaspora, a fost o prezență specială la eveniment.

 

Îmbrăcată într-o ținută gândită de creatoarea Galyna, Claudia a ținut un discurs emoționant pe scenă în care i-a mulțumit maestrului Ioan Cărmăzan, în primul rând, pentru importantul premiu primit, dar și pentru faptul că va regiza următorul ei proiect cinematografic, „Spovedanii”.

 

Horia Ghibutiu, Foto: Georgiana Dinu

 

Gala filmului românescGala filmului românesc
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter