Apariţii hot la Gala Gopo 2015

Publicat pe

Femei superbe în ţinute de designer au participat la cea de-a 9-a ediţie a Galei Gopo 2015, desfăşurată aseară la Teatrul Naţional.

 

Malvina Cservenschi a strălucit într-o rochie verde, cu decolteu adânc şi tăietură pe picior, o creaţie Rhea Costa, in timp ce Cătălina Grama a păşit pe covorul roşu într-o rochie albă, cu decolteu şi trenă, purtând semnătura M Marquise.

 

Tinutele negre au fost alese de Diana Dumitrescu, Alina Sorescu, Sore şi Ioana Blaj, care a purtat o salopetă accesorizată cu pantofi roşii.

 

Alina Sorescu a ales ca la ceremonia din acest an de decernare a Premiilor Gopo sa renunte la clasica rochie de seara si sa isi faca aparitia pe covorul rosu intr-un smoking negru, foarte elegant. Creatia vestimentara a fost realizata de sotul ei, designerul Alexandru Ciucu.

 

Albertina Ionescu a mizat pe o rochie lungă, roz prăfuit, iar Maria Dinulescu a purtat tot o rochie roz, cu o tăietură îndrăzneaţa pe picior.

 

Foto: Cristi Duminecioiu

 

Apariţii hot la Gala Gopo 2015Apariţii hot la Gala Gopo 2015
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter