Tenerife, paradisul iubitorilor de soare

Publicat pe

Pe Insula Eternei Primăveri shoppingul poate deveni o adevărată aventură. Cu o viată de noapte fulminantă și alei comerciale elegante, Tenerife se remarcă prin festivaluri și sărbători care țin până la trei zile, dar și prin plajele cu nisip auriu, alb sau negru scăldate de cele mai azurii ape.

 

viva.Tenerife1

 

În goana după reduceri

 

Orice pasionat de călătorii își dorește să ajungă măcar o dată în Tenerife (www.besttourism.ro) , nu doar pentru că aici peisajele sunt pictate parcă de mâinile celor mai buni artiști, ci pentru atmosfera de poveste, pentru localnicii ospitalieri, pentru petrecerile tradiționale și locurile dedicate cumpărăturilor de calitate.

 

Dacă ești în căutarea cadoului ideal și vânezi cel mai mic preț, o vacanță pe tărâmul spaniol este exact ceea ce cauți. Pe insula cu climat prietenos, luna august este așa numita lună a cadourilor'. Sute de magazine își expun produsele la cele mai mici prețuri, iar surprizele nu întârzie să apară.

 

Imperiul cumpărăturilor

 

Unul dintre locurile cele mai aglomerate dedicate shoppingului este Playa del Duque din stațiunea Costa Adeje. Deși plaja a fost creată artificial din mici pietricele vulcanice și nisip auriu, este foarte apreciată de turiști, iar apele cristaline numai bune pentru sporturile acvatice. Magazinele doldora de produse așezate pe toate categoriile te cuceresc cu suveniruri unicat, obiecte de artizanat, haine, accesorii sau decorațiuni fine, toate la prețuri mult mai mici, decât în oricare altă stațiune, chiar și în perioada reducerilor.

 

După un raid în buticurile elegante este musai să îți tragi sufletul într-un local tradițional unde poți servi un tapas delicios, alături de o limonadă rece, pe ritmuri de flamenco.

 

Ești pasionat de aventuri? Îți recomandăm o zi întreagă în unul dintre parcurile acvatice, Siam Park sau Aqualand, unde te așteaptă câteva tobogane imense, piscine cu valuri și o serie de evenimente amuzante.

 

Mădălina Isar

 

Early Booking Tenerife http://sejur.besttourism.ro/Spania/Tenerife/43368/sejur-Tenerife-Hotel-Caribe-Apartments/289234.html

 

Hotel Caribe Apartments 3*- de la 789 euro/persoana, 7 nopti de cazare fara masa, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/226332

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter