Katie Holmes şi Helen Mirren – Eleganţa fără vârstă

Publicat pe

Katie Holmes (36) şi Helejn Mirren (69) şi-au dat întâlnire pe covorul roşu, la avanpremiera filmului Woman in Gold, în care joacă şi Ryan Reynolds.

 

Apariţia lor la Muzeul de Artă Modernă (MoMa) din New York a fost una de senzaţie, cele două actriţe demonstrând că eleganţa nu ţine de vârstă.

 

Katie Holmes a purtat o rochie roz, foarte sexy, o creaţie Zac Posen accesorizată cu pantofi Manolo Blahnik şi a zâmbit continuu, dând apă la moară celor care susţin că actriţa ar trăi o frumoasă poveste de dragoste cu Jamie Foxx, cel responsabil de actuala ei stare de spirit.

 

Katie a radiat pur şi simplu, rochia, machiajul, coafura punând-o în valoare şi dezvăluind o nouă Kate, dupa o lungă perioadă în care actriţa a avut apariţii şterse.

 

Cât despre Helen Mirren, actriţa britanică surprinde de fiecare dată cu forma fizică şi tonusul afişat. La 69 de ani, aceasta a bifat o nouă apariţie elegantă, alegând o rochie albastră Badgley Mischka cu inserţii strălucitoare, pe care a accesorizat-o cu pantofi Jimmy Choo şi bijuterii Fred Leighton.

 

Foto: Hepta

 

Katie Holmes şi Helen Mirren – Eleganţa fără vârstăKatie Holmes şi Helen Mirren – Eleganţa fără vârstă

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter