Aruncă periile din metal! De ce nu trebuie să te mai coafezi cu ele

Publicat pe de Catalina Cristescu

Te coafezi des acasă, și, în funcție de styling, apelezi la placă, bigudiuri încălzite sau uscător de păr și perie. Însă periile din metal sunt o adevărată apocalipsă pentru păr! Iată de ce.

Aruncă periile din metal! De ce nu trebuie să te mai coafezi cu eleAruncă periile din metal! De ce nu trebuie să te mai coafezi cu ele

Produsele de proastă calitate au un impact serios asupra sănătății și frumuseții noastre, indiferent că vorbim despre produsele de machiaj, îngrijirea pielii sau a părului, dar și despre toate acele instrumente care ne ajută la coafat.

Plăcile de păr de exemplu poate nu au acel înveliș ceramic protector, iar periile ajung mai mult să ne rupă sau să ne distrugă părul.

Citește și:

Vrei să ai un păr sănătos?! Tot ce trebuie să știi despre îngrijirea părului

Greșeala numărul 1 de îngrijire a părului

Dacă te coafezi acasă cu peria și uscătorul de păr, e important de reținut că nu trebuie să folosești o perie din metal!

Periile din metal, în contact cu căldura emisă de uscătorul de păr, ajung să se încingă foarte tare și astfel să ardă părul sau să-i grăbească degradarea.

Recomandarea noastră este să investești într-o perie profesională, care da e mai scumpă decât cea banală de metal, dar pe tine te interesează doar să-ți aranjezi părul sau să-i și menții sănătatea?

Și reține, un păr care nu este sănătos nici nu se va mai coafa ușor, este tern, lipsit de strălucire, și va necesita și mai multe produse de reparare, ceea ce înseamnă o investiție în plus dacă analizăm și partea financiară.

Cu o perie de calitate, care nu se supraîncălzește, practic te coafezi frumos, își protejezi părul dar și portofelul de investiții inutile. Și, evident, mai bine previi decât repari, nu?

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter