(P) Australia – Destinaţia celor 7 exploratori pasionaţi care au răspuns invitaţiei lansate de Metaxa 12 stele şi Mike Horn

Publicat pe

O EXPEDIȚIE UNICĂ

 

Pentru cei șapte exploratori amatori care au răspuns invitației adresate de Mike Horn și METAXA 12 Stele, una dintre cele mai interesante aventuri ale vieții lor are acum o dată și o destinație. După ce au participat în campania METAXA desfășurată pe site-ul dontdrinkexplore.com, cei șapte norocoși vor zbura spre Australia la jumătatea lunii iunie. Acolo vor face parte dintr-o expediție condusă de unul din cei mai mari exploratori ai timpurilor noastre, Mike Horn.

 

Australia este locul perfect pentru o astfel de aventură: ținuturile, flora și fauna tărâmului din emisfera sudică fac parte din topul listelor cu cele mai râvnite destinații ale oricărui explorator. Destinație versatilă, Australia se potrivește perfect atât cu caracterul autentic al renumitului explorator Mike Horn, cât și cu cel al băuturii sale preferate, METAXA 12 Stele.

 

DONTDRINKEXPLORE.COM: O CĂLATORIE PRIN INTERMEDIUL CELOR CINCI SIMȚURI

 

Această aventură reprezintă atât continuarea campaniei ce îl are pe Mike Horn drept Ambasador METAXA 12 Stele cât și a experienței digitale create pe dontdrinkexplore.com. Fanii METAXA 12 Stele au fost invitați să exploreze prin intermediul celor cinci simțuri nu doar METAXA 12 Stele, ci și lumea din jurul lor.

 

Experiența senzorială propusă pe dontdrinkexplore.com are rolul de a inspira caracterele curajoase să-și găsească propriile drumuri. Prin intermediul mai multor clipuri video, Mike Horn îndeamnă fanii să trateze fiecare moment ca pe o oportunitate de explorare și descoperire.

 

La finalul experienței digitale, utilizatorilor li se propunea să se alăture unei aventuri care urma să se desfășoare într-un loc nedezvăluit. Dintre miile de participanți din întreaga lume care s-au înscris în aceasta aventură, șapte exploratori amatori pasionați au câștigat un bilet pentru o expediție reală. Experiențele aventurierilor METAXA pot fi urmărite în timp real pe canalele digitale METAXA de Facebook, Instagram și Twitter.

 

DESPRE METAXA

Casa Metaxa a fost înființată de Spyros Metaxa în 1888. METAXA este un amestec de distilate învechite şi vinuri Muscat obținute din insulele mării Egee. METAXA datorează finețea gustului său vinurilor aromatice, obținute din recolte de struguri îngrijiți şi culeși manual, crescuți sub soarele mării Egee.

 

 

DESPRE METAXA 12 STELE

Creată de al cincilea Maestru Metaxa, Constantinos Raptis, METAXA 12 Stele dezvăluie un gust complex cu arome bogate și un caracter distinct.

Descoperă METAXA 12 Stele simplu sau cu un singur cub de gheață.

Mai multe pe dontdrinkexplore.com

 

DESPRE MIKE HORN

Mike Horn este considerat astăzi unul dintre cei mai mari exploratori ai timpurilor noastre. Dorința lui de a descoperi lumea este adânc înrădăcinată în mentalitatea și felul lui de a fi. De la parcurgerea fluviului Amazon înot de unul singur, la înconjurarea globului pământesc la Ecuator fără suport și mijloace motorizate, lista de realizări ale lui Mike ca explorator solitar este neegalată până acum. Mike Horn este de asemenea primul om care a traversat continentul Antarctica de unul singur în 57 de zile, timp în care a parcurs 5 100 km pe schiuri, tractat cu ajutorul pânzei unui kitesurf.

 

(P) Australia – Destinaţia celor 7 exploratori pasionaţi care au răspuns invitaţiei lansate de Metaxa 12 stele şi Mike Horn(P) Australia – Destinaţia celor 7 exploratori pasionaţi care au răspuns invitaţiei lansate de Metaxa 12 stele şi Mike Horn

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter