Familia prezidențială americană s-a reunit. Melania Trump și Barron s-au mutat în sfârșit la Casa Albă

Publicat pe

În luna ianuarie, după învestirea sa în funcție, Donald Trump s-a mutat la Casa Albă, însă nu a fost însoțit de Melania, soția sa, care a preferat să rămână în New York cu Barron, fiul lor. Iată însă că așteptarea a luat sfârșit și familia prezidențială americană s-a reunit.

 

 

 

Melania și Barron, în New York

 

La cinci luni după ce Donald Trump și-a luat în primire prerogativele, Prima Doamnă și fiul lor Barron (11) au părăsit în sfârșit New Yorkul și s-au mutat la Casa Albă. Acest „în sfârșit' rezumă nu doar nerăbdarea președintelui de a-și vedea soția și fiul alături, ci și ușurarea newyorkezilor de a fi scăpat de ei, pentru că nota de plată pentru serviciiile care asigurau securitatea celor doi în Trump Tower a fost destul de pipierată. În plus, restricțiile de trafic din zonă le-au dat locuitorilor mari bătăi de cap, cu atât mai mult cu cât New York-ul este una dintre cele mai aglomerate metropole din lume.

 

 

Donald, Barron și Melania, după alegerea lui Trump președinte

 

În pofida zvonurilor, care susțineau că relația dintre Donald și Melania este foarte tensionată și de aceea Prima Doamnă a preferat să pună distanță între ei, motivul a pentru care aceasta a ales să rămână în New York a fost unul mult mai simplu – a decis să nu-i întrerupă studiile lui Barron la mijlocul anului școlar. Până acum, puștiul a învățat într-o școală privată din Manhattan, iar mama sa nu a vrut să-i strice ritmul, mutându-l din mediul cu care deja era obișnuit, cu atât mai mult cu cât fusese și așa destul de afectat în timpul campaniei electorale a tatălui său.

 

 

 

Chiar dacă decizia Primei Doamne a fost considerată ciudată de către mulți, Melania nu a capitulat, punând pe primul plan interesul fiului său. Iată însă că Barron a terminat anul școlar și cei doi s-au mutat în sfârșit la Casa Albă. Mai mult ca sigur, familia prezidențială nu se va bucura acolo de același lux ca în propriul cămin, dar se pare că nou-veniții deja s-au acomodat, Melania postând pe Twitter o fotografie, în care se vede peluza de la Casa Albă, cu următorul comentariu: „De-abia așteptăm să avem amintiri în noul nostru cămin!'.

 

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Twitter

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter