3 trucuri pentru un machiaj smokey eyes rapid

Publicat pe de Catalina Cristescu

Îți place machiajul smokey eyes? Aplică unul dintre aceste trucuri de machiaj și rezultatul va fi grozav! Nici nu trebuie să fii pricepută sau foarte îndemânatică.

3 trucuri pentru un machiaj smokey eyes rapid3 trucuri pentru un machiaj smokey eyes rapid

Ai un fard negru cremă cu sclipici? Dacă nu, ar trebui să îți cumperi. Este minunat pentru un machiaj rapid de seară. Aplici fardul cu vârful degetelor și construiești până ești mulțumită de acoperire.

Citește și:

Manichiură rapidă: cum îndepărtezi lacul de unghii dacă nu ai acetonă

Pudra bronzantă: produsul must have pentru un bronz subtil instantaneu!

Ai muncit intens la machiajul smokey eyes, dar ți se pare că nu e suficient de intens și ți-e teamă să mai adaugi culoare pe pleoape…

Pur și simplu creează un v la colțul pleoapelor, pe care astfel le unești cu nuanța folosită. Ochii sunt acum mult mai bine evidențiați, iar smokey eyes pare mai accentuat.

Ești la birou, nu ai fardurile la tine, și vrei să ieși în oraș purtând, evident, un look de seară. Ori poate ți s-a terminat fardul închis și ți-ar fi plăcut tare mult să-ți faci un smokey eyes, dar nu mai ai din ce…

Nicio problemă, se rezolvă imediat! Ia pensula specială pentru concealer și mângâie cu ea vârful creionului negru dermatograf. Ușor, ca să nu-l rupi. Apoi întinde pigmentul pe pleoapa superioară și inferioară pentru un smokey eyes difuz.

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter