Manichiură rapidă: cum îndepărtezi lacul de unghii dacă nu ai acetonă

Publicat pe de Catalina Cristescu

Ești pe grabă, trebuie să îți refaci manichiura sau să-ți repari o unghie ciobită și nu ai acentonă ori dizolvant pentru lacul de unghii. Nu-ți face prea multe probleme și pune în practică acest truc. 

Manichiură rapidă: cum îndepărtezi lacul de unghii dacă nu ai acetonăManichiură rapidă: cum îndepărtezi lacul de unghii dacă nu ai acetonă

Sigur ți s-a întâmplat cel puțin o dată să nu ai cu ce să-ți ștergi unghiile. Dacă nu ai acasă stoc de acetonă sau dizolvant, sigur ai măcar un lac incolor.

Citește și:

Trucul pentru un păr cu volum, care rezistă întreaga zi

Ești înnebunită după glitter? Aplică-l peste această nuanță de fard, arată magnific!

Într-un alt articol îți spuneam că lacul incolor este bun de aplicat peste lacul colorat, câte un strat subțire pe zi, tocmai pentru a mări în timp rezistența manichiurii și a reduce șansele de ciobire pe la colțuri.

Dar lacul incolor mai are un alt avantaj: poate fi folosit ca înlocuitor de acetonă! Da, da, aplici pe unghie un strat generos de lac incolor apoi pur și simplu ștergi cu un șervețel sau o dischetă demachiantă.

E soluția de urgență care te ajută să ai o manichură frumoasă și să nu te mai stresezi legat de cum arată unghiile tale.

Foto: Hepta/PR 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter