Ești înnebunită după glitter? Aplică-l peste această nuanță de fard, arată magnific!

Publicat pe de Catalina Cristescu

Dacă vrei să-ți reinventezi machiajul de seară, aplică generos glitter pe pleoape. Poți opta pentru auriu, ca Gigi Hadid, sau încearcă ce-ți propunem noi. E mai dark, însă și de efect!

Ești înnebunită după glitter? Aplică-l peste această nuanță de fard, arată magnific!Ești înnebunită după glitter? Aplică-l peste această nuanță de fard, arată magnific!

Îți place să fii în centrul atenției? Să șochezi, să porți haine și machiaje îndrăznețe? Atunci glitter-ul ți-e deja prieten, depinde cu ce-l asociezi.

Citește și:

Ești obosită și asta se vede pe față? Îndrăznește să porți un fard auriu!

Truc de machiaj: cum să-ți faci gene de păpușă

Sigur, îl poți mixa cu o mulțime de machiaje, de nuanțe de fard, aproape că nu există limită, dar noi ne-am gandit la o abordare dark, însă senzuală, cu accente rock poate, dar al naibii de seducătoare.

Îți permite multiple combinații vestimentare și nu e necesar să conturezi un machiaj foarte complicat cu multe produse.

Fie că alegi un fard cremă negru sau unul pudră, aplică peste acesta glitter, ce culoare vrei tu! Pleasează pulberea strălucitoare pe centrul pleoapei și cât mai aproape de gene. Abia acum ești pregătită de petrecere!

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter