Beauty tips: Cum te prezinţi la un brunch?

Publicat pe

Am invitat trei autorităţi în materie de frumuseţe ALEXANDRU ABAGIU (make-up artist oficial LOréal Paris), SORIN STRATULAT (ambasador LOréal Professionnel) si CĂTĂLINA STOICA (nail stylist Beauty District) să te sfătuiască.

Global reveal of the BMW i3 first electric car for BMW

Brunch-ul nu este o masă oarecare, este un stil de viaţă! Aşadar, trebuie să te îmbraci adecvat şi să acorzi atenţie coafurii şi machiajului. Îţi recomandăm o ţinută casual… with a twist. Poţi purta chiar şi pălărie!

 

Make-up

People's Choice Awards 2013 - Arrivals

Accentuarea genelor este un „must', bineînţeles asociat cu un ten pe care corectarea imperfecţiunilor s-a făcut într-o manieră cât mai puţin vizibilă.

• O sprânceană bine pensată şi pieptănată va ajuta la completarea look-ului.

• În cazul pomeţilor, recomand o tuşă lejeră de blush cremos aplicat cu degetele.

• În ceea ce priveşte buzele, alege un balsam colorat lejer sau o picătură de gloss tapotat cu ajutorul degetelor.

• Aplică mascara foarte uşor şi la rădăcina genelor inferioare şi foloseşte pe zona conjunctivă în interiorul ochiului un creion dermatograf bleu pal sau beige deschis. Va adăuga un plus de prospeţime look-ului total.

 

 

 

Hair

55th Annual GRAMMY Awards - Los Angeles

 

Este recomandată o coafură aparent neglijentă, nicidecum una atent studiată.

• Un look extrem de relaxat şi foarte uşor de obţinut este boho chic. Alege împletiturile lejere, cocurile nestudiate sau părul prins parţial, doar pe părţile laterale.

• Ţine cont de textura părului tău. Dacă este drept, împleteşte-l în două şi foloseşte cozile ca o bentiţă; dacă este creţ, îmblânzeşte-l cu accesorii: bentiţe, lanţuri pentru păr, coroniţe de flori; dacă este doar ondulat, prinde-l lejer păstrând volumul natural.

• Totodată, poţi experimenta stilul retro chic. Dacă ai un ondulator de păr sau bigudiuri, poţi opta pentru un look în stilul anilor ‘50. După ce ai ondulat părul, piaptănă-l cu o perie din păr natural. Poţi folosi agrafe decorative sau accesorii de păr cu perle, cristale sau dantelă pentru a completa look-ul.

 

„Coafura joacă un rol foarte important în sublinierea unui anumit moment şi trebuie aleasă astfel încât, alături de machiaj şi unghii, să formeze un look unitar care să te pună în valoare. Ca în orice aspect al vieţii, nu uitaţi regulile de bază: less is more şi regula accentului (când o trăsătură este accentuată, celelalte trebuie lăsate în plan secundar). Sorin Stratulat (ambasador LOréal Professionnel)

 

NAILS

Miranda Kerr im Eagle Point Golf Club in Ami

• Colorează unghiile în nuanţe vii, proaspete, chiar neon. Poţi apela la desene haioase cu cupcakes, fructe, fluturi, flori, caviar manicure, newspaper manicure, pe orice lungime de unghii. Oricare dintre manichiurile propuse va fi pusă în valoare numai de o piele foarte bine îngrijită, hidratată. Pentru efect imediat de întinerire, recomand Gold Hand Mask sau Spa Manicure.

• Dacă petele maronii sunt deja instalate pe mâini sau circulaţia ta periferică defectuoasă face ca pielea mâinilor să prezinte pete roşii, atunci nu uita să aplici fond de ten şi pe aceste zone care sunt uneori neglijate!

 

Foto: HEPTA

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter