Beauty tips: Ce porţi la un cocktail?

Publicat pe

Am invitat trei autorităţi în materie de frumuseţe ALEXANDRU ABAGIU (make-up artist oficial LOréal Paris), SORIN STRATULAT (ambasador LOréal Professionnel) si CĂTĂLINA STOICA (nail stylist Beauty District) să te sfătuiască.

Karolina Kurkova at New York Live

Ţinuta de cocktail este cel mai dificil de abordat tocmai pentru că regulile nu sunt stricte şi lasă o mare libertate de interpretare. Alege o rochie cu o lungime care poate varia de la mini până deasupra gleznelor şi o bijuterie care să-ţi pună în valoare outfitul.

 

Make-up

 

Soiree Studio Africa par Diesel et Edun a la Gaite Lyrique a Paris

Rujul impecabil aplicat şi de preferinţă cremos sau mat este arma de seducţie incontestabilă a oricărei femei.

• E important ca baza să fie impecabilă, fără defecte şi de preferat cât mai aproape de culoarea naturală a pielii. Astfel, buzele pot fi punctul central al unui look .

• Pentru un plus de rezistenţă, aplică baza de machiaj şi pe suprafaţa buzelor, într-un strat foarte transparent, fixat cu pudră. Orice ruj utilizat impecabil ascunde un contur de buze care poate corecta micile imperfecţiuni sau asimetrii. Culoarea acestuia trebuie să fie aceeaşi cu a rujului. Aplicarea rujului cu o pensulă este mult mai precisă decât atunci când rujul e folosit direct pe buze.

 

 

„În ceea ce priveşte machiajul, capacitatea acestuia de a transforma orice fizionomie este incontestabilă. Din experienţa personală, vreau să pun accentul pe aspectul tenului înainte de orice pentru că, fără o piele îngrijită şi curată, efortul operaţiunii în sine s-ar putea să te copleşească. Cred foarte mult în tehnica focusării pe o singură trăsătură. Alexandru Abagiu (make-up artist oficial LOréal Paris)

 

 

 

Hair

PHOTOCALL DU JURY  -  65EME FESTIVAL DE CANNES 2012

Poţi opta pentru părul prins foarte negli-jent, cu textură, ce îţi va da un aspect foarte fresh şi jucăuş sau poţi alege părul desfăcut, adus într-o parte.

• Dacă alegi să porţi părul prins, studiază atent forma feţei şi volumele generale: umerii / decolteul / rochia. Este indicat să foloseşti un burete în care să prinzi şuvi-ţele de păr. Astfel vei putea păstra textura rebelă mai bine şi nu rişti să pierzi volumul.

• Dacă preferi părul desfăcut, volumul va face diferenţa. Ondulează către exterior toate şuviţele, tapează rădăcinile uşor, lasă capul în jos şi piaptănă cu degetele. Ridică cu viteză şi pulverizează fixativ flexibil ca să captezi mişcarea şi volumul.

 

 

Nails

 

'Savages' film premiere, New York, America - 27 Jun 2012

Alege nuanţe pudrate, poate în ton cu rochia. Toate unghiile trebuie să aibă aceeaşi nuanţă.

• E de preferat o lungime medie spre lungă, în formă de migdală, care face foarte feminină orice mână şi orice tip de unghie.

• Tips: aplică top coatul mat peste un lac de unghii colorat, dar sidefiu. Vei obţine un efect foarte cool de „pahar aburit.

• Manichiurile „moon sau french colorat pot completa perfect ţinuta pentru cocktail.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter