Stefan Banica lanseaza un nou album, “Love Songs”

Publicat pe

Stefan Banica lanseaza cel de-al 15-lea disc de autor din cariera, Love Songs', ce contine cele mai frumoase cantece de dragoste din repertoriul sau in varianta acustica, live.

 

banica - love songs - booklet

Pe noul album, ce se adreseaza in principal doamnelor si domnisoarelor de toate varstele, se regasesc 13 cantece, compozitii semnate Stefan Banica, reinterpretate intr-o alta varianta fata de cele cu care publicul este obisnuit, piese mai vechi sau mai noi, atent selectate de artist din concertele sale acustice, sustinute in luna martie, de Ziua Femeii, in anii 2011, 2012, 2013.

Dragostea ramane, pentru mine, o permanenta sursa de inspiratie. Concertele pe care le sustinem in fiecare an in luna martie, de Ziua Femeii, reprezinta o excelenta ocazie de a canta in varianta acustica cele mai frumoase piese de dragoste pe care le-am compus de-a lungul timpului. Prin acest material discografic, inregistrat live, mi-am propus sa redau o parte din emotia, caldura si atmosfera create in concertele de acest gen, care imi ofera posibilitatea reinterpretarii unor cantece deja lansate pe albumele mele anterioare. De asemenea, concertele acustice reprezinta o provocare pentru orice muzician. Sper sa ascultati cu placere acest disc si sa va regasiti in cantece', a spus Stefan Banica.

 

 

Sound-ul albumului este cald, cantecele sunt reinterpretate cu instrumente acustice, cu voci si viori, ceea ce le confera autenticitate si o sensibilitate deosebita. Un album de colectie, care, prin emotia si caldura spectacolului acustic live, lasa doar muzica sa vorbeasca.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter