Beauty Trend: CORINA BUD în rol de divă retro

Publicat pe

Părul nu a fost niciodată mai frumos, mai strălucitor sau mai voluminos ca în anii 60. Aminteşte-ţi de look-ul ultra sofisticat şi extrem de feminin al lui Brigitte Bardot în „Les femmes (1969), de provocatoarea Jane Fonda în „Barbarella (1968) sau de controversata Catherine Deneuve în „Belle de jour (1967).

 

Lasă-te inspirata de stilul a trei celebrităţi care au făcut istorie, atât în modă, cât şi în cinema. Corina Bud a acceptat provocarea de a intra în rolul unei dive retro şi a demonstrat ca stilul anilor 60 este din nou „in şi accesibil oricărei femei. Nu-ţi ramâne decât să asortezi un machiaj corespunzător, combinat cu o rochie cuminte şi să zâmbeşti mult. Te vei simţi ca o vedetă!

Pentru coafuri spectaculoase, un luciu de invidiat şi volum XXL – cum poartă Corina în show-urile ei – este obligatoriu să apelezi la noile produse Moroccanoil. Acestea au cucerit deja vedetele de la Hollywood şi sunt acum disponibile şi în România.

 

Beauty Trend: CORINA BUD în rol de divă retroBeauty Trend: CORINA BUD în rol de divă retro

 

Fotograf OLTIN DOGARU

Realizator DARIA GEORGESCU

Coafură: Geta Voinea / Ambasador Moroccanoil

Machiaj: Andra Manea 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter