Harrison Ford şi Gary Oldman sunt duşmani în Paranoia

Publicat pe

Lăcomia, complotul şi minciună devin cele mai bune arme într-un război tactic al inteligenţei şi puterii între reputaţii actori Harrison Ford şi Gary Oldman, în thrillerul Paranoia, din 20 septembrie, în cinematografele din ţară.

M-337_06824rv1

Gary Oldman a fost atras de scenariu chiar de la prima lectură: „Paranoia pare un thriller, însă are mai multe elemente surpriză pe care nu le-am putut intui înainte'. Despre rolul său, Oldman se amuză spund că „mi-am îndeplinit fantezia de a conduce un Bentley, de a îmbrăca numai costume elegante şi de a avea un elicopter personal'.

Pe de cealaltă parte, Harrison Ford a văzut în Paranoia „povestea unui tânăr care cade în capcana ambiţiei oarbe. Dintr-un copil normal, ajunge să aibă mustrări de conştiinţă şi intră într-o competiţie cu doi oameni puternici şi nemiloşi'.

M-005_05314rv1

Prins în confruntarea celor doi se află Liam Hemsworth, care interpretează rolul unui tânăr ambiţios şi foarte inteligent, dispus să facă orice pentru a-şi depăşi condiţia.

Un thriller cu miză mare, filmul Paranoia pătrunde în culisele succesului mondial,  cu toate decepţiile şi lăcomia implicate. Cu un trecut comun complicat, cei mai puternici şi bogaţi doi oameni din industria tehnologică  (Harrison Ford şi Gary Oldman) sunt cei mai mari duşmani şi ar face orice să se distrugă unul pe celălalt.

M-106_07038

Adam Cassidy (Liam Hemsworth), sedus de parfumul puterii şi al banilor, ajunge în mijlocul unui complot uriaş, cu ameninţări şi spionaj corporativ. Până să realizeze că viaţa lui se află în pericol, Adam deja este mult prea prins în jocul celor doi pentru a se mai putea retrage.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kiwTRLwmm4w[/youtube]

 

Foto PR

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter