Crema NIVEA - editie limitata pentru indragostiti

Publicat pe

Anul acesta, NIVEA te ajuta sa transformi luna iubirii intr-una si mai romantica: NIVEA a produs o editie limitata a cunoscutei NIVEA Creme, special pentru luna indragostitilor.

Cutia speciala reprezinta un cadou plin de tandrete si dragoste, fiind decorata cu inimioare si simboluri si mesaje perfecte pentru fiecare cuplu in parte: „Te plac!', „Visez alaturi de tine!' si „Te iubesc!'.

Cu o istorie de 100 de ani, cutia albastra NIVEA a insemnat intotdeauna mai mult decat un simplu recipient din aluminiu. Multi o pastreaza si ii gasesc noi intrebuintari chiar si dupa ce au terminat crema.

NIVEA Creme sustine functia de bariera protectoare a pielii, are o textura speciala care formeaza o pelicula protectoare atunci cand este aplicata, iar lipidele naturale pe care le contine intaresc sistemele naturale de protectie ale pielii.

In luna februarie adauga inca o amintire minunata la colectia ta, oferindu-le celor dragi una dintre cutiile din editia limitata NIVEA Creme Share Love.

NIVEA Creme „Te plac!'

NIVEA Creme
„Te plac!'

Pret: 6,90 lei (75ml)

NIVEA Creme „Visez alaturi de tine!'

NIVEA Creme
„Visez alaturi de tine!'

Pret: 6,90 lei (75ml)

NIVEA Creme „Te iubesc!'

NIVEA Creme
„Te iubesc!'

Pret: 6,90 lei (75ml)

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter