Sony lanseaza noul stick flash Super Speed USB 3.0

Publicat pe

Micro Vault MACH este primul model din gama dispozitivelor USB Flash de la Sony cu tehnologia SuperSpeed USB 3.0. Cu noul stick USB, poti salva, distribui si stoca mult mai rapid fisierele multi-media preferate.

Sony lanseaza noul stick flash Super Speed USB 3.0 Noul Microvault MACH creste viteza de transfer a fisierelor

  • Primul dispozitiv USB Flash 3.0 de la Sony
  • Disponibil in variante de 8GB, 16GB, 32GB si 64GB
  • Transfer ultra rapid de date: pana la 120 MB/s pentru citire si 90 MB/s pentru scriere*
  • Dispune de aplicatii gratuite de recuperare a datelor si editare foto, File Rescue si x – Pict Story

Micro Vault MACH este conceput atat pentru utilizatorii obisnuiti cat si pentru oamenii de afaceri care au nevoie de transfer rapid de date oriunde s-ar afla. Disponibil in capacitati de la 8GB pana la 64 GB, Micro Vault MACH atinge viteze de transfer de pana la 120 MB/s (citire) si 90 MB/s (scriere)*.

Cu noul dispozitiv USB vei beneficia de o viteza mai mare de transfer a fisierelor multimedia, muzica, imagini, fisiere video HD si aplicatii cu continut media.

Micro Vault MACH este compatibil si cu versiunea precedenta USB 2.0, ceea ce inseamna il poti utiliza si pe dispozitivele care nu suporta noul standard SuperSpeed USB 3.0.

Micro Vault MACH are un design elegant, este un dispozitiv solid din aluminiu, conceput pentru a rezista utilizarii zilnice. Conectorul USB este retractabil in carcasa dispozitivului, fiind protejat in timpul transportului. Indicatorul cu LED-uri confirma transferul de fisiere, iar pentru si mai multa siguranta, toate stick-urile dispun de o garantie de 5 ani.

Noua serie Micro Vault MACH beneficiaza si de doua aplicatii software gratuite care pot fi descarcate online: File Rescue si x – Pict Story™. Aplicatia File Rescue permite recuperarea tuturor fisierelor importante care au fost sterse din greseala, fie ca este vorba despre fotografii, filme sau fisiere audio. Aplicatia X– Pict Story™ este crearea unei prezentari foto, folosind fisierele stocate pe dispozitivul Micro Vault.

* Se bazeaza pe testele interne Sony cu USM64GQ, din luna noiembrie 2011.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter